Cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom 2017 ediția București, a ajuns la final

În perioada 20-22 octombrie a avut loc cel mai mare fesival al familiei din România, LollyBoom 2017 ediția București în Parcul Izvor. În cele trei zile de festival s-au desfășurat ateliere, spectacole la scenă și diverse activități în zona parcului.

Tematica festivalului și-a propus să ofere comunității bucureștene petrecerea timpului de calitate alături de cei dragi în natură și retrăirea celei mai frumoase etape, copilăria.

LollyBoom 2017 ediția București a însemnat 25 de zone amenajate, peste 2000 de ateliere atât pentru copii, cât și pentru adulți cu 3987 înscrieri unice.

60000 de vizitatori s-au bucurat de spectacole la scenă de magie, teatru, dans, dans sportiv, multiple interpretări din diferite zone muzicale și concerte, proiecții de film în aer liber, oameni pe picioroange, statui vivante, personaje din povești, trambulină și multe alte surprize.

Majoritatea înscrierilor s-au realizat online pentru a se evita statul la coadă, astfel că locurile în cadrul atelierelor creative și pentru ridicări cu balon cu aer cald în zbor captiv s-au epuizat până în prima zi de festival.

Spectacolele la scenă ale interpreților Los Platanos, Marius Matache, Circa 7, magicianul Cristian Guna, spectacolele de teatru, dans, muzică s-au bucurat de un număr mare de participanți. Unul dintre actorii principali ai filmului ,,Usturoi”, Sebastian Topan,  a fost prezent pentru a răspunde curiozităților publicului.

Cei mai tineri dintre participanți au învățat, s-au jucat, și-au dezvoltat creativitatea și încrederea în forțele proprii multiple ateliere de pictură în diferite forme, dans, muzică, abilități practice, crafting, mărgelit și au experimentat din diverse domenii de activitate cu ajutorul celor de la Crucea Roșie și Poliția Română.

LollyBoom este dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Publicul bucureștean s-a arătat încântat și s-a bucurat de trei zile de distracție, relaxare și activități. Accesul în cadrul festivalului a fost gratuit.

Festivalul este un concept marca The Dwarfs și este realizat cu sprijinul financiar al Sectorului 5 al Municipiului București prin Centrul de Cultură și Tineret Ștefan Iordache prin programul de finanțare nerambursabilă în anul 2017 și al partenerilor Pikaso Events, Fantasmagia, Agenția TAS, Class Fiscal Consulting, A la TUTU, Click, Herlitz și al partenerilor media Itsy Bitsy, Șapte Seri, Magic Fm, Sunt Părinte, Iconcert, Bambum, Agerpres, Observator Cultural, Vin și eu.