BeBe Rostogol la LollyBoom 2018 ediția Brașov

Știți deja că la LollyBoom 2018 ediția Brașov susținem un stil de viață sănătos, echilibrat care să ne ajute să ne dezvoltăm și să creștem armonios. Și pentru că în perioada 14 – 16 septembrie, tărâmul de poveste LollyBoom își deschide porțile, spiridușii s-au gândit să vă ofere atât momente de distracție, cât și relaxare alături de cei dragi în cadrul atelierelor creative pe care le-au gândit cu drag pentru voi.

Ioana Medrea, profesor de profesor de educatie fizica si sport ( gradul II), cu masterat în antrenamentul sportive – specializarea gimnastica artistica a înființat Bebe Rostogol, primul și singurul  program de stimulare senzorială prin gimnastică și masaj din Brașov.

Conceptul de Baby – Gym, BeBe Rostogol a fost inspirat de către fiica sa Ana, care la momentul respective avea 8 luni. În timp ce o rostogolea, o ajuta să meargă în mâini și alte exerciții adaptate din gimnastică menite să o distreze și să o ajute să se dezvolte armonios una din prietene a întrebat-o dacă nu este periculos, dar totuși să o învețe cum se face.

Le-a arătat, și de aici lucrurile au decurs de la sine până în ziua de astăzi când peste 200 de persoane (mămici și tătici) au participat la cursurile ei împreună cu bebelușii din dotare.

Pasiunea o duce peste tot și în acest weekend o aduce la LollyBoom la super ateliere creative, atelier de rostogolit, traseu aplicativ cu elemente de echilibru, orientare în spațiu si coordonare, povești motrice pentru conectarea emisferelor.

La Baby Gym nu se face cu bebelușii forță și cine știe ce elemente complicate din gimnastică cum crede lumea și nici nu rămân bebelușii mici de înălțime, pentru că fac gimnastică. La baby gym se urmărește prin exerciții bine alese stimularea simțurilor bebelusilor (văz, auz, echilibru, tactil-mecanorecepția, orientarea în spațiu-propioceptiv etc). Prin stimularea acestor simțuri se crează mai multe rețele neuronale decât la un bebeluș nestimulat.

Rezultatul: cu cât mai multe rețele neuronale formate, cu atât un bebeluș/copil/adolescent/adult mai deștept și adaptabil. Pot participa copiii de peste un an însoțiți de părinte.

Va susține și un workshop cu exerciții pentru echilibrarea coloanei vertebrale, creșterea eficienței prin conectarea emisferelor. Workshopul se adresează atât adulților cât și copiilor peste 6 ani.

Înscrierile în cadrul atelierelor sunt disponibile aici.

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!