Relax Kids

Atelier Relax Kids

Orele de Relax Kids reprezintă o cale distractivă “magică” de a le face cunoscută copiilor tehnica de relaxare iar activitățile și jocurile tematice îi vor învăța diferite moduri de liniștire și relaxare care îi vor însoți toată viața.

Relax Kids este o metodă unică ce se desfășoară în 7 pași. Prin MIȘCARE, JOCURI DISTRACTIVE, STRETCHING, MASAJ, RESPIRAȚIE ADÂNCĂ, AFIRMAȚII POZITIVE, POVEȘTI DE RELAXARE copiii sunt aduși de la o stare de energie ridicată la o stare de relaxare profundă, de energie joasă, unde sunt liniștiți și relaxați complet.

Da, se spune că perioada copilăriei este cea mai “frumoasă”, mai “fericită” și mai “lipsită de griji” perioadă din viață dar, oricât de ciudat sună, în ziua de azi şi copiii pot fi stresaţi la fel că noi, adulţii. Copiii pot avea griji, temeri și “supărări”, fiind supuși la o mulțime de presiuni și solicitări. Iar tehnica Relax Kids îi ajută să depășească aceste momente într-un mod distractiv și relaxant în același timp, îi ajută să fie mai calmi și mai încrezători în forțele proprii în fața provocărilor vieții de zi cu zi, îi învață cum să facă față stresului și anxietății.

Întâlnirile Relax Kids sunt destinate copiilor de toate vârstele:

Relax Kids – Little Stars, pentru copii de la 3 până la 5 ani;

Little Stars sunt dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, păstrând aceeași structură de 7 pași dar mai simpli și mai ușor de urmat de cei mici, cu multe jocuri și povești. În cadrul acestor întâlniri se pune accentul pe recunoașterea și exprimarea emoțiilor și a trăirilor de către cei mici, încurajându-i să le comunice celorlalți ceea ce simt de la o vârstă fragedă; rezultatul: mai puține tantrumuri, relații mai bune cu cei din jur, copii mai fericiți.

Relax Kids – Magical Adventures pentru copii de la 5 până la 9 ani;

Magical Adventures sunt dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 9 ani, Teme antrenante precum “Aventuri în Junglă”,”Aventuri la Mare” și multe altele, vor duce copiii într-o călătorie magică, în care ei vor învăța să se relaxeze într-un mod distractiv. Întâlnirile Relax Kids sunt pline de viață, distractive, creative și cel mai important – relaxante. Copiii vor pleca de la aceste întâlniri odihniți, fericiți, relaxați.

Relax Kids – Crafting pentru copii de la 5 până la 14 ani;

Atelierele de crafting din cadrul întâlnirilor Relax Kids sunt dedicate realizării de “jucării” senzoriale și nu numai, care să îi ajute pe cei mici să se liniștească și să se relaxeze mai ușor. Vom descoperi împreună magia sticlelor de liniștire (calm bottles) și vom realiza împreună lanțuri de fericire colorate și vesele (happiness chains).

Susținător: Adriana Gog
Durata: 50 minute
Locuri: 10