Ateliere creative cu Relax Kids la LollyBoom 2017 Ediția București

În lumea LollyBoom, pe lângă super spectacole la scenă, spiridușii organizează numai ateliere faine unde distracția este în prim plan, însă numai prin activități educative care aduc buna dispoziție, relaxarea și zâmbete largi.

La LollyBoom 2017 ediția București din Parcul Izvor în perioada 20-22 octombrie ne întâlnim cu Adriana Gog, singurul coach Relax Kids acreditat din România care va susține super ateliere creative.

Relax Kids este o metodă unică ce se desfășoară în 7 pași. Prin MIȘCARE, JOCURI DISTRACTIVE, STRETCHING, MASAJ, RESPIRAȚIE ADÂNCĂ, AFIRMAȚII POZITIVE, POVEȘTI DE RELAXARE copiii sunt aduși de la o stare de energie ridicată la o stare de relaxare profundă, de energie joasă, unde sunt liniștiți și relaxați complet.

Atelierele susținute  de prietenii de la Relax Kids se numără printer preferatele celor mici. Aceștia își dezvoltă creativitatea și imaginația, dobândesc mai multă încredere în forțele proprii prin diferite jocuri și joculețe.

Întâlnirile Relax Kids sunt destinate copiilor de toate vârstele:

  • Relax Kids – Little Stars, pentru copii de la 3 până la 5 ani;
  • Relax Kids – Magical Adventures pentru copii de la 5 până la 9 ani;
  • Relax Kids – Chill Skills pentru copii 7+ (atelierele Chill Skills sunt adecvate până la vârsta de 16 ani).

Suntem nerăbdători să ne vedem la LollyBoom cu super ateliere creative, spectacole la scenă și multe alte surprize din partea spiridușilor. Accesul în cadrul festivalului este GRATUIT.