Ateliere creative cu Deutsch Mit Musik și Iventicum

Yaaaayyyy! Deutsch Mit Musik revine în tărâmul de poveste LollyBoom 2018 ediția Brașov pentru a descoperi sau a redescoperi, după caz, tainele limbii germane.

Metodele cele mai eficiente pentru ca cei mici să învețe au rămas în continuare jocurile interactive. Copiii vor învăța multe cuvinte și expresii în germană prin cântecele, jocuri și scurte povestiri, vor cânta la instrumente muzicale, se vor juca cu ouă de ritmică, cu bandă elastică, parașute, eșarfe colorate, animăluțe de pluș și păpuși de mână.

Susțin ateliere chiar și pentru cei mai mici dintre festivalieri, cu vârsta de un an. Este dovedit faptul că micuții au capacitatea de a învăța, chiar înainte să vorbească. Așa că nu fiți surprinși dacă după acest super atelier copilul va striga ,,mama”, ,,tata” în limba germană.

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani, unde cei mici vor învăța denumirile în limba germană a principalelor părți ale corpului, a emoțiilor și a diverselor activități zilnice (a mânca, a dormi, a se spăla), anotimpurile, fenomene ale naturii, cu ce ne îmbrăcăm în funcție de vreme și vor fi încântați să intre în lumea animalelor prin joc și joacă.

Surprizele din partea lor nu se termină aici. Vin împreună cu Liga Roboților de la Inventicum, care au pregătit la rândul lor ateliere pentru copiii de la 6 la 14.

Folosind piese Lego, copiii vor construi, programa și controla roboți, cu scopul de a învăța principii de bază ale matematicii, fizicii si ingineriei.

Nu vă faceți griji că va fi complicat, în minunata lume LollyBoom totul se învață cu ușurință, distracție și multeee zâmbete.

Ai vreun motiv să nu fii în perioada 14 – 16 septembrie în Parcul Noua pe tărâmul de poveste LollyBoom? Nu prea cred.

Detalii despre programul atelierelor și modalitatea de înscriere vor fi disponibile în curând aici sau pe Facebook.

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!