A la Tutu – Atelier cu premii! Creatie vestimentara pentru papusi.

Atelier cu premii pentru prințese!

Spune-le părinților tăi să te aducă în perioada 20 – 22 octombrie 2017, în Parcul Izvor la cel mai mare festival al familiei, LollyBoom, împreună cu păpușa ta preferată. Împreună cu prietenii de la A la Tutu o să-i croiți o rochița tutu de vis!

Fotografiază creația ta și ai posibilitatea să câștigi pentru tine o rochiță de vis în urma tragerii la sorți. Rochita este oferită de ​alatutu.ro. Detalii complete la locul de desfasurare al atelierului.

Garderoba micuțelor pentru ocaziile speciale este un subiect cu adevărat delicat. Din ce în ce mai multe serbări sau petreceri tematice necesită o ținută pe măsură, nicidecum aleasă la întâmplare. Astfel, pentru a găsi rochia potrivită ai nevoie de mult timp și energie, dar nu și dacă faci o vizită magazinului online alatutu.ro.

Aici putem spune că este paradisul rochițelor lucrate manual în România, prin urmare nu ai cum să părăsești site-ul fără să fi găsit ceea ce căutai. Pentru că știm cât este de important ca prințesa ta să fie în “pas cu moda” îți oferim câteva modele de rochițe pentru serbările din timpul anului, dar care merg de minune și la petrecerile aniversare sau evenimentele mai sofisticate la care micuța ta va lua parte.

Cine ar fi crezut că poate exista un loc de unde să comanzi rochițe speciale pentru fetițe? alatutu.ro nu este doar un simplu magazin online de haine pentru copii, ci un întreg brand românesc ce promite culoare, atenție acordată detaliilor și produse handmade lucrate cu multă pasiune.

Astfel, orice rochiță a la tutu nu este doar un produs, ci mai degrabă creație la cel mai înalt nivel. De ce creație? Pentru că atât corsetul cât și fusta de tip tutu, alcătuită din 4 rânduri de tul, sunt aplicate manual.