Asociația Happy Moms la LollyBoom 2017 ediția Brașov

Misiunea Asociației Happy Moms este de a contribui la bunăstarea comunității, prin programe, poiecte, evenimente și campanii adresate mamelor, copiilor, tinerilor și a familiei în general.

Viziunea Asociaţiei Happy Moms este că schimbarea vine din noi, și începe cu fiecare dintre noi, fiecare mamă fiind capabilă, cu bunăvoință, să genereze, să amplifice și să perpetuezeze schimbarea în comunitatea din care face parte.

Scopul Asociaţiei Happy Moms este acela de a sprijini dezvoltarea armonioasă și sănătoasă în plan personal și/sau profesional, a mamelor și copiilor, prin trei proiecte: Business Mom – școala antreprenorială pentru mame, Business Mom Club – club de networking pentru femei antreprenor, și Business Kid – program de educație antreprenorială pentru copii.

Printr-un atelier de pictură cei mici, cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani vor experimenta culoarea, forma. Conexiunea dintre copii și părinți va deveni mai puternică, deoarece sunt încurajați să picteze împreună cu aceștia.

Vino în 8-10 septembrie la LollyBoom să trăiești minunata experiență a festivalului, să petreci timp de calitate alături de cei dragi și să te bucuri de minunatele suprize pe care spiridușii le pregătesc cu drag pentru tine.