Animalele de la Zoo Brașov revin la LollyBoom

Nu știu cum sunteți voi, dar spiridușii LollyBoom adoră animalele. De fapt, cine nu le iubește?! Animăluțul vostru preferat care este? Poate îl întâlniți la LollyBoom 2018 ediția Brașov.

Cum e posibil? Am auzit că o parte dintre animăluțele de Zoo Brașov evadează în acest weekend pentru că sunt nerăbdătoare să ajungă și ele pe tărâmul de poveste și să se distreze împreună cu voi.

Ce puteți vedea la Grădina Zoologică din Brașov? Vizitatorii pot admira aici 300 de animale din 70 de specii.

Printre atracțiile grădinii zoologice se numără adăpostul leilor şi al tigrilor, deasupra căruia au fost amenajate trei foişoare din care felinele pot fi observate de la înălţime.

În interiorul adăpostului se poate ajunge printr-un tunel, de unde animalele pot fi urmărite prin geamuri speciale.

Știați că știați că în Casa Reptilelor există cea mai mare colecție de șerpi veninoși din România?

De asemenea, grădina zoologică este un loc ideal pentru plimbări pe aleile de pe care vizitatorii pot admira căprioare, cerbi, vulpi şi lupi sau în jurul lacului cu lebede, gâște și raţe sălbatice.

Mai țineți minte cum ne-am distrat anul trecut cu animăluțele de la Zoo? Oare anul acesta care vor veni? Dacă anul trecut nu ați avut șansa să le cunoașteți, nicio problemă. Vor prezente în Parcul Noua, în perioada 14 – 16 septembrie.

Și nu vin doar să vă vadă. Prietenii de la Zoo vor susține super ateliere creative unde veți picta și veți descoperi numai lucruri faine despre lumea animalelor.

Atelierele lor se adresează copiilor de la 4 la 103 ani.Cei mai mici dintre festivalieri, dar și cei mari vor învăța să deseneze cu pălmuțele (4-10 ani), despre pământul, planeta vie (10-14 ani), habitatul lupului (10-14), ce înseamnă să fii îngrijitor la zoo(14-103 ani),  și vor confecționa zoo de plastină (4-10 ani) și vor face peisaje din materiale organice(4-10 ani).

Dacă vrei să te distrezi cu animăluțele, înscrierea în cadrul atelierelor se face aici