Academia Heidi la LollyBoom 2018 ediția Brașov

Puține ore ne despart de începerea celui mai mare festival al familiei din România, LollyBoom 2018 ediția Brașov. Spiridușii LollyBoom își doresc să petreceți un weekend de neuitat în tărâmul de poveste, deci și prin urmare surprizele pe care vi le pregătesc sunt numeroase.

Academia Heidi, cel mai mare centru de învățare din Brașov dedicat familiei vor susține super ateliere pentru cei mai tineri festivalieri, mai exact cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani.

Academia Heidi are programe complexe pentru copii, părinți, chiar și bunici, stabilind astfel o legătură mult mai unită între aceștia prin diverse tehnici de învățare și activități. Echipa entuziastă din spatele proiectului a gândit o ofertă educațională foarte bogată: de la cursuri pentru copii și adolescenţi la educaţie pentru părinţi și dascăli, de la ateliere în familie la agenție de bone și consultanță pentru grădinițe.

Duminică, 16 septembrie copiii, părinții șu bunicii sunt așteptați la Clubul Piticilor, activitate de socialiazare și de învățare  pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani, însoțiți de un adult. Clubul Piticilor este coordonat de un specialist în copii, așadar în timp ce vă jucați cu copiii puteți primi sfaturi de specialitate.

De ce să participați la atelierele celor de la Academia Heidi? Pentru că vor fi numai beneficii, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

Se familiarizează cu ideea de grădiniţă deoarece copilul devine pregătit psihologic pentru ceea ce îl aşteaptă într-o instituţie, reuşeşte să facă faţă noului (reprezentat de grădiniţă) cunoscând ceea ce îl înconjoară: jucării, activităţi, persoane, spaţii, mediul stimulant îi stârneşte curiozitatea şi îl îndrumă să exploreze.

Asimilează mai bine experienţa separării temporare de părinţi, începe socializarea cu copiii de vârste similare făcând totodată primele exerciţii de cooperare, imaginea de sine se dezvoltă armonios prin recunoaşterea şi aprecierea sentimentelor, emoţiilor copilului.

Învaţă să-şi exprime nevoile, învaţă despre responsabilităţi şi face primele alegeri, descoperă că poate să fie independent şi că sunt situaţii cărora le poate face faţă, îşi dezvoltă vorbirea şi se joacă variat,învață.

Înscrierile în cadrul atelierelor sunt disponibile aici

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!