ABC – ul alergării la LollyBoom 2018 ediția Brașov

Seria de super evenimente din cadrul LollyBoom 2018 ediția Brașov continuă. Spiridușii salută orice inițiativă când vine vorba despre un stil de viață sănătos, mișcare și sport.

Totul este mai fun însă atunci când descoperi cum sportul poate să te modeleze frumos prin joc și joacă indiferent de vârstă, doar asta înseamnă minunata lume LollyBoom.

Sub deviza – PENTRU CĂ POT, PENTRU CĂ VREAU!Ștefan Lihaciu va fi în Parcul Noua din Brașov, pe data de 15 septembrie pentru a împărtăși și a insufla participanților pasiunea sa pentru sport.

ABC-ul alergării va fi găzduit de către Ștefan Lihaciu – atlet profesionist în cadrul Federației Române de Atletism, unde va povesti despre decizia de a-și schimba stilul de viață prin alergare respectiv îndrumare specializată și inspirație către un stil de viață fericit.

,,Decizia de a-ți schimba stilul de viată îți aparține, eu te pot inspira către un stil de viață fericit. La ABC-ul alergarii primești îndrumare specializată, lucrez umăr la umăr cu tine, corectăm greșelile de execuție, minimizăm riscul de accidentări. Întâlnim oameni care au aceeași pasiune, zâmbim, ne distrăm, dar și muncim cu zor pentru a avea o postură corectă, un sistem cardio-respirator foarte bun, un psihic puternic.”

Pentru îndrumare îl găsiți de obicei în fiecare zi de luni și miercuri pe arena Liceului cu Program Sportiv și în data de 15 septembrie vom învăța și ne vom juca alături de el în tărâmul de poveste LollyBoom.

Mai mult, vom organiza un concurs de alergare pentru copiii de la 2 la 102 ani care se va desfășura în două serii. Cei mai tineri, vârstnici și ocupanții locului I vor fi premiați de către Cinema One cu 6 invitații la film pentru 2 persoane.

Detalii despre program și înscriere în cadrul atelierelor vor fi disponibile în curând aici sau pe Facebook.

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER! 🍭