12.000 de participanți în prima zi a festivalului LollyBoom 2017 ediția Brașov

În perioada 8-10 septembrie are loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Noua Brașov în intervalul 10:00-22:30.  Conceptul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. ACCESUL ESTE GRATUIT.

În prima zi, 12.000 de participanți s-au bucurat de activitățile din cadrul festivalului a căror scop este de a aduce comunitatea brașoveană în natură, de a petrece timp de calitate alături de cei dragi și de a retrăi cea mai frumoasă etapă, copilăria.

Un număr impresionant de copii au participat la ateliere creative, și cei mici, cât și adulții s-au bucurat de spectacole la scenă de teatru, muzică, dans, dans sportiv. Seara s-a încheiat într-o atmosferă energizantă cu Andrei Lăzăroiu Band.

Festivalul continuă cu încă două zile pline de activități. În cursul zilelor  de sâmbătă și duminică, în urma înscrierilor disponibile pe site la următorul link http://www.lollyboomfestival.com/inscrieri/  copiii au șansa să participe la ateliere creative care-i ajută să-și dezvolte imaginația, să aibă mai multă încredere în forțele proprii, să socializeze și să învețe noi deprinderi.

Sâmbătă, spectacolele la scenă continua cu show-uri de magie, ritmuri muzicale ale Dj-ului CRUXFADER, dans sportiv, teatru și seara se încheie cu un concert de jazz a celor de la CUANTUNE.

Duminică, în ultima zi de festival sunteți așteptați la teatru de păpuși, magie cu Cristian Gună, concerte și proiecția filmului independent ,,USTUROI”, un produs 100% transilvănean.

În zona parcului mai găsiți escaladă, bubble football, ridicări cu balonul în zbor captiv.

Festivalul familiei LollyBoom este un produs marca The Dwarfs cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Pentru alte detalii despre festival vă invităm să dați like paginii de facebook https://web.facebook.com/LollyBoomFest/ și accesând link-ul spre site http://www.lollyboomfestival.com/.